Tétova ínyenc

Saláta vérnaranccsal, brie sajttal

Viszonylag ritkán jutok hozzá vérnarancshoz. Pedig nagyon szeretem. A drámai külső és elnevezés édes ízt és lédús belsőt takar. Tele van vitaminokkal, antioxidánsokkal. Csekély számú összetevőből színpompás, látványos salátát lehet készíteni seperc alatt. Ki mondta, hogy a tél vége szürke?

Hozzávalók: 4-5 vérnarancs

                     20 dkg vegyes saláta

                     kb. 15 dkg brie sajt

                     1 kis cékla

                     só, bors

Elkészítés

1. A vérnarancsokat meghámozom, felszeletelem. A levét felfogom.

2. A céklát meghámozom és hajszálvékonyra szeletelem.

3. A brie sajtot is felszeletelem. 

4. A salátamix-hez adom a céklát, a vérnarancsot. A tetején elhelyezem a brie sajtot. Sózom, borsozom és a vérnarancs felfogott levével meglocsolom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!