Tétova ínyenc

Tormás füstöltpisztráng krém

Ha maradt meg húsvétról torma, már csak egy lépés ez a remek halkrém. A füstölt pisztráng remekül harmonizál a tormával. Krémmé kavarva, pirítóson különleges vendégváró, party falatka, vagy elegáns vacsora a kedvesünkkel, családunkkal.

Ismét egy jó példa arra, hogy egy ínyenc vacsorához nem (feltétlenül) kell sok hozzávaló és szofisztikált eljárások sora.

Alma-és citrom szeletekkel díszítve igazi különlegesség.

A recept megjelent az Erdélyi konyha áprilisi számában.

 

Hozzávalók: 15 dkg füstölt pisztráng

                       10 dkg krémsajt

                       3 evőkanál ecetes torma

                       egy fél citrom leve

                       só, bors

                       petrezselyemzöld

Tálaláshoz: alma és citrom szeletek

Elkészítés

  1.  Az ecetes tormát leszűröm.
  2. A többi hozzávalóval együtt késes aprítóba teszem és krémesre kavarom.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!