Tétova ínyenc

Olívás fetakrém

A fetát és az olajbogyót egymásnak teremtették az égiek. A két alapanyagot külön-külön is szeretem, készítettem már mediterrán fetakrémet és olajbogyó krémet is. Ezúttal a két ízvilágot ötvöztem, és nem bántam meg. Bár a színe nem a legbizalomgerjesztőbb ennek a kencének, az ízével minden nagyon rendben van.

Barna kenyérrel, paradicsommal az igazi!

Hozzávalók: 20 dkg feta sajt

                        5 dkg magozott fekete vagy lila olajbogyó

                        12 dkg natúr sajtkrém

                        só (kevés)

                        bors

                        oregánó

                        pár csepp citromlé

                        kevés citromhéj

Elkészítés

  1. Minden hozzávalót késes aprítóba teszek és a géppel krémesre kavartatom.
  2. Friss oregánóval, citromhéjjal díszítem.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!