Tétova ínyenc

Aszalt szilvás nyúlcombok medvehagymás hercegnő burgonyával

A tél és a tavasz találkozása: különleges fogás, amely kevés fáradsággal készül. Az aszalt szilvás nyúl elősütés után a sütőben végzi, így túl sok dolgunk nincs vele.  A hercegnő burgonya pedig tulajdonképpen egy ízesített krumplipüré, ami szintén a sütőben nyeri el végső formáját. Ha jól időzítjük, egyszerre készül el a hús és a köret. Szerintem… Tovább »

Baconos csirkemáj aszalt szilvával, vörösborral

Azt hiszem ez az étel többszörösen is kimeríti a “comfort food” fogalmát. Ízletes, laktató, házias és azért is komfortos, mert csak bedobálok mindent egy edénybe, betolom a sütőbe és készen kiveszem. Nálunk krumplipürével menő, de hidegen is nagyon finom, party ételként is megállja a helyét. Sőt, volt, hogy a maradékot egy kis vajjal összeturmixoltam és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!